Forum has bugs using List

This is the place for questions and suggestions about the forum itself.

Moderators: fschmidberger, dtutelman

Post Reply
dtutelman
Site Admin
Posts: 107
Joined: Mon Apr 09, 2007 8:55 pm
Location: New Jersey, USA
Contact:

Forum has bugs using List

Post by dtutelman » Tue Apr 17, 2007 12:16 pm

Just testing some forum features. I have found a bug in the "List" feature. Here is a demonstration of the bugs.

(1) Numbered list (List=) does not work at all.
  • List item 1.
    List item 2.

(2) Bullet list mostly works, but fails to put a bullet at the front of each item.
  • bullet item a
    bullet item b
(3) For some reason (I still haven't characterized it comletely) I sometimes get an extra (/list) BBcode tag at the end of the message.

So I don't think the List feature works very well.

DaveT

fschmidberger
Site Admin
Posts: 58
Joined: Tue Apr 10, 2007 4:13 am
Location: Ravensburg, Germany

Re: Forum has bugs using List

Post by fschmidberger » Tue Apr 17, 2007 12:39 pm

Hi Dave,

Code: Select all

[list][*]first
[*]second[/list]
  • first
  • second

Code: Select all

[list=1][*]first
[*]second[/list]
  1. first
  2. second

Code: Select all

[list=a][*]first
[*]second[/list]
  1. first
  2. second
See this site: > BBCode guide
Cheers
Frank

dtutelman
Site Admin
Posts: 107
Joined: Mon Apr 09, 2007 8:55 pm
Location: New Jersey, USA
Contact:

Re: Forum has bugs using List

Post by dtutelman » Tue Apr 17, 2007 3:05 pm

Thank, Frank.

Not the same as I'm used to from other forums, but similar enough. Now that I know, I should be able to use it.

Cheers!
DaveT

Post Reply